Pakhuis Roosendaal
Image default
Woningen

Elegante stijlen Highlight hanglampen

Er gaat niets boven het effect van een goed ontworpen hanglamp. Highlight hanglampen hebben een breed scala aan hanglampen die de juiste sfeer creëren en elke kamer er aantrekkelijker uit laten zien. Dit merk heeft ervaren ontwerpers die stijlvolle en mooie hanglampen creëren. Ze hebben vele collecties indrukwekkende hanglampen waaronder glazen hanglampen, globe hanglampen, snoer hanglampen en multi-light hanglampen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar lampen voor je woonkamer, eetkamer of keuken. Je zult de perfecte hanglampen vinden bij dit merk. Hier zijn de populairste collecties hanglampen van Highlight.

Glazen hanglamp van Highlight

Wil je een klassieke uitstraling in je huis, dan is een glazen hanglamp een goede keuze. Deze lampen zijn er in alle soorten en maten, zodat je iets kunt vinden dat perfect bij jouw huis past. Glazen hanglampen zijn vaak gemaakt van gekleurd glas, waardoor ze perfect zijn om een artistiek tintje te geven aan elke kamer. Je kunt ook een lamp van helder glas kopen als je iets subtielers wilt of de lamp neutraal van kleur wilt houden, zodat hij niet botst met andere meubels of decoraties in je huis. Highlight biedt prachtige glazen hangers zoals Bellini. Dit is een hanglamp met een goudkleurige glazen kap. Als je helderder licht nodig hebt, kies dan voor Highlight Fantasy. Deze verlichtingsarmatuur heeft acht bollen met glazen kappen.

Hanglamp met stoffen kap

Deze lampen worden geleverd met stoffen kappen die kunnen worden aangepast aan jouw behoeften en smaak. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen zoals zijde, linnen, of katoen. Deze stoffen komen in verschillende kleuren zodat je ze perfect kunt afstemmen op je interieurontwerp. De stoffen kap is bevestigd aan een metalen frame, dat rond of vierkant kan zijn. Dit is afhankelijk van de stijl die je verkiest. Highlight biedt ook moderne hanglamp met stoffen kap. Als je geïnteresseerd bent in dit ontwerp, kun je kiezen voor Highlight Castro of Highlight Rod.

Multilight hanglampen

Een multi-light hanglamp is een verbetering ten opzichte van single-light hanglampen omdat deze meerdere lampen heeft. Dit maakt het ideaal voor grote kamers waar je meer licht nodig hebt dan één lamp kan leveren. Sommige ontwerpen gebruiken vergelijkbare lampen, terwijl andere verschillende soorten lampen gebruiken om een aantrekkelijke look te creëren. Highlight Fantasy is een speciale hanger met meerdere lampen. Deze serie biedt verschillende vormen van glazen kappen. Je kunt Highlight Fantasy krijgen met bolvormige, buisvormige en spiraalvormige glazen kappen. Er is ook een lamp die deze verschillende vormen mengt. Genoeg keuze dus!