Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Beschadigde goederen zijn verleden tijd

 

Fysieke post blijft belangrijk in het dagelijkse leven van veel mensen. Ook al heeft het internet een grote rol ingenomen wat betreft het verzenden van informatie, blijft het versturen van fysieke objecten toebehoren aan de postorderbedrijven van Nederland.

Met de ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie zijn beschadigde goederen in de post verleden tijd. Dit komt omdat ‘de envelop’ vele transformaties heeft ondergaan. Wilt u zeker zijn dat uw brief, verzamelmunten, postzegels of uitgeprinte ticket in goede staat aankomen? Neem dan een luchtkussen envelop.

Luchtkussen enveloppen voor vervoer

Met de luchtkussen enveloppen voor vervoer zijn beschadigde goederen verleden tijd. Ze hebben aan de binnenkant een laag plastic bubbeltjes wat een schokabsorberende werking heeft. Zo zijn de brieven of kleine objecten die zich aan de binnenkant van de envelop bevinden beschermd tegen krassen en stoten.

De buitenkant van de enveloppen is gemaakt van stevig papier, bewerkt met Polyethyleen (PE) waardoor de waterbestendige en afsluitende eigenschappen verbeterd worden. Door het toevoegen van handige strips kunt u de luchtkussen enveloppen gemakkelijk openen en hersluiten zo vaak u wilt.

Duurzame verpakkingen

Het mooie van al deze ontwikkelingen is dat ze in een milieubewuste sfeer gebeuren. Dit betekent dat de verpakkingen duurzaam worden gemaakt. Wat houdt dit precies voor de luchtkussen enveloppen in? De papieren en plastic onderdelen zijn makkelijk van elkaar te scheiden waardoor het recyclen van de producten geen moeite kost.

Zo doet u niet alleen mee met een duurzamere wereld, maar u weet zeker dat uw producten veilig en wel aan komen op hun bestemming.

Grotere verzendingen

Vervoerverpakkingen komen in alle vormen en maten. Van kleine brieven tot grote verhuisdozen. Zoekt u iets groters dan een bubbeltjesenvelop? In dat geval kunt u uit de weg met verzendzakken, postdozen of vouwdozen. Elke heeft z’n eigen voor- en nadelen, het ligt er maar net aan wat u wilt transporteren.

Doorgaans komen particuliere verzendingen groter dan de brievenbusdozen niet voor. Gelukkig zijn alle verpakkingen beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.