Pakhuis Roosendaal
Image default
Auto's en Motoren

In 1 dag slagen met de motor theorieles van Gelijk Geslaagd

Een steengoede motor theorieles volgen waardoor je binnen 1 dagje slaagt voor het motor theorie examen? Dat kan bij Gelijk Geslaagd. Met onze steengoede, unieke en goed betaalbare dagcursus kan iedereen het voor elkaar krijgen om in 1 keer te slagen voor het toch wel lastige theorie examen van het CBR. Onze slagingskans is enorm hoog, bijna 100% van al onze cursisten krijgt het voor elkaar om bij de eerste poging te slagen. Klinkt dit als muziek in jouw oren en wil jij ook dolgraag meedoen met onze cursus? Dat kan uiteraard!

Zelf examen reserveren of ons laten reserveren

Onze theoriecursussen worden door onze docenten door het hele land gegeven. Je hoeft dus niet stad en land af te reizen om ons te bereiken. Omdat we in zoveel plaatsen actief zijn zal je echt altijd een dagcursus in jouw woonomgeving kunnen vinden. En de wachttijd? Die valt ontzettend mee! Je kan altijd binnen korte tijd bij ons terecht. Zeker wanneer je het CBR theorie examen via ons aanvraagt. Het theorie examen moet gereserveerd worden. Er zijn namelijk per dag bij het CBR beperkt plekken beschikbaar. Je kan zelf via het CBR een examenplek reserveren. Echter beslaat de wachttijd bij het CBR meerdere weken, gemiddeld rond de 7 weken. Helaas zijn de wachttijden door corona enorm opgelopen en kan het wel 20 weken duren voordat jij een examenplek kunt bemachtigen. Via ons is de wachttijd voor het theorie examen vele malen korter. Wij hebben namelijk al examenplekken gereserveerd bij het CBR. Hierdoor kan je meestal binnen 2 weken al examen maken.

Wanneer je jouw examenplek door ons laat regelen koppelen we de cursusdag aan de dag dat er voor jou een examenplek is gereserveerd. Uiteraard kan jij voorkeursdagen opgeven bij het inschrijven, zo voorkom je dat je echt niet zou kunnen op de dag dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd. Heb jij je examenplek zelf geregeld bij het CBR? Dan kun je zelf een cursusdag plannen op de dag van jouw examen.

Inschrijven, leren, slagen

Of het nu gaat om een motor theorieles of een theoriecursus auto, wij zorgen ervoor dat jij er binnen 1 dagje leren helemaal klaar voor bent om examen te kunnen maken. En te slagen natuurlijk!

https://www.gelijkgeslaagd.com/