Pakhuis Roosendaal
Image default
Mode en Kleding

Zomervakantie, vergeet je tas niet!

Zomervakantie, vergeet je tas niet!

 

Als je op vakantie gaat dan is het een heel gedoe om je koffer zo ingepakt te krijgen dat je alles mee hebt en niets vergeten bent. Je tas klaarmaken voor de vakantie kan je maar een keer doen, als je eenmaal onderweg bent kan je vergeten dingen niet meer op gaan halen, want stel je voor dat je je vlucht of busverbinding zou missen hierdoor. Dan loopt je hele vakantie in het water, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een ding dat je zeker niet moet vergeten is je tas. In deze blog lees je waarom het meenemen van een tas noodzakelijk is. 

Waarom moet je je tas niet vergeten mee te nemen als je op vakantie gaat?

Als je op vakantie gaat is het slim om een extra tas mee te nemen. Mocht je dan op de plaats van bestemming erop uit willen gaan, dan heb je een tas die je makkelijk mee kan nemen. Hier kan je dan je portemonnee, camera, een kaart van de omgeving en je telefoon in meenemen.

Op die manier hoef je al deze spullen niet in je handen vast te houden als je eropuit gaat. Hiervoor zou je ook de tas kunnen gebruiken die je als handbagage mee hebt genomen op reis. Zorg ervoor dat je een hoesje voor je telefoon of een portemonnee hebt met een pasjeshouder, dames zijn daar meestal van voorzien.

Een rugzak mee op vakantie

Een van de meest gebruikte tassen op vakantie is een rugzak. Zorg wel voor dat je rugzak waterdicht is. Mocht je dan een bezoekje gaan brengen aan watervallen, of je komt in een regenbui terecht, dan ben je er in ieder geval zeker van dat de spullen die je in je tas hebt zitten veilig zullen zijn tegen de regen. 

 

Een schoudertas mee op vakantie

Als je er op vakantie heel trendy uit wil zien kan je de schoudertas van nikkie tas heel goed meenemen. Doordat je deze over je schouder hebt hangen is het comfortabel om deze te dragen. Je kan de tas tussen je arm en je lichaam klemmen, hierdoor is de tas veiliger in gebruik.

 

De nikkie tas is in verschillende modellen en formaten te verkrijgen. Mocht je een tas willen hebben waar je mee wil gaan shoppen, of een tas om alleen wat kleine spulletjes in mee te nemen, in de collectie van nikkie tas vind je de tas die bij jou past.