Pakhuis Roosendaal
Image default
Mode en Kleding

Welke bh kleur is hip?

Welke bh kleur is hip?

Bh’s zijn er in allerlei verschillende kleuren. De één vindt een witte bh mooi, de ander gaat liever voor zwart. Toch zijn er naast deze basiskleuren zoals we deze noemen nog tal van andere prachtige kleuren die ervoor kunnen zorgen dat jij je outfit net dat stukje extra geeft. Om je een idee te geven welke kleuren het beste bij elkaar kunnen matchen, hebben we een aantal populaire kleuren voor je op een rijtje gezet. We kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen, dat het wellicht wat lastig is om te kunnen bepalen welke kleur bh nu het beste bij je past. 

Witte bh

Net als bij badmode, geldt ook voor een bh dat de kleur voor een groot deel bepaald of je outfit on fleek is ja of nee. Uiteraard alleen wanneer je bh ook voor een deel zichtbaar is. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer het om een fantasie bh gaat een stuk belangrijker is, dan wanneer het gaat om een normale bh die je draagt naar je werk onder een coltrui of blouse. Een witte bh is daarom dus één van de meest gekozen kleuren voor een bh. Deze schijnt in principe bijna tot niet door en is daarmee bijna overal onder te dragen. Zo heb je met een witte bh een multifunctionele bh, die je in principe altijd en overal kunt dragen. 

Zwarte bh

Een zwarte bh is misschien wel de meeste populaire kleur. Niet alleen als het gaat om normale bh’s, maar ook al we kijken naar een sport bh. Een zwarte sport bh in combinatie met bijvoorbeeld dezelfde kleur sportleggings zorgt voor een strakke en sportieve look. Steeds vaker zien we daarom ook dat er ook bij een normale bh wordt gekozen voor een zwarte bh, simpelweg omdat je deze in de basis onder bijna alle kleding kunt dragen. Ook zie je een stuk minder vuil op deze bh, wat dus betekent dat je hem minder vaak hoeft te wassen. 

Rode bh

Voor de echte waaghalzen onder ons, is de rode bh natuurlijk een mooie manier om je outfit helemaal compleet te maken. Toch dient een rode bh niet alleen als stijlvol en uitdagend, maar ook als praktisch. Voor de vrouwen die wel eens een strakke witte broek hebben gedragen, weten dat een rode string absoluut niet doorschijnt. Hoe gek het misschien ook klinkt, maar het is echt waar. Het is dus aan te raden, dat wanneer jij een strak wit shirt draagt, je hier een rode bh onder doet, tenzij je natuurlijk wilt dat het geheel doorschijnt.