Pakhuis Roosendaal
Image default
Aanbiedingen

Geconcentreerd blijven in een open kantoor? Dit is wat je moet doen!

Geconcentreerd blijven in een open kantoor? Dit is wat je moet doen!

Anno 2022 is er niets populairder dan het werken in een open kantoor. Waar het vroeger een must was dat iedereen zijn eigen kantoor had en niet gestoord werd, tonen verschillende onderzoeken nu aan dat het juist goed is om wat geluiden om je heen te horen en af en toe eens een babbeltje te kunnen maken met die ene collega. Toch is dit alles niet voor iedereen weggelegd en daarom staat dit hele blog ook in het teken van het geconcentreerd blijven tijdens het werken in een open kantoor. Ben je benieuwd geworden? Lees dan vooral verder!

Werken zonder gestoord te worden

Waar we in de inleiding van dit blog aan gaven dat het juist goed is dat er sprake is van een open kantoor en dit in zekere zin de resultaten en de concentratie kan bevorderen, willen we nu ook meteen een kleine nuance aanbrengen. Als jij je echt even wilt concentreren is het natuurlijk niet wenselijk dat je constant gestoord wordt. 

Probeer je daarom tijdig af te zonderen door op een rustige plek te gaan werken of door bijvoorbeeld een koptelefoon op te zetten. Hierdoor weten de mensen om je heen dat je echt even wilt focussen en je dus niet gestoord wilt worden!

Een geschikt open kantoor voor het werken met een hoge concentratie

Het ene open kantoor is het andere open kantoor niet en daarom is het goed dat je bij dit blog terecht bent gekomen. Om geconcentreerd te werken in een open kantoor is het daarom een must dat er wel sprake is van de plaatsen waar je je even terug kunt trekken. Heb je om deze- of om andere redenen vragen of onduidelijkheden met betrekking tot jouw open kantoor? Neem dan eens een kijkje bij Kato. Zij vertellen je veel over de inrichting van een project en over de inrichting van een open kantoor! 

 

https://katoprojecten.nl/