Pakhuis Roosendaal
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van tegelvloeren in de badkamer

Je zou het misschien niet denken, maar de vloer in je badkamer speelt een grote rol in de algehele sfeer en het gevoel van de ruimte. Als je overweegt je badkamer een update te geven, is het dumpen van het oude tapijt of linoleum en in plaats daarvan kiezen voor tegels een geweldige manier om de ruimte een frisse, nieuwe uitstraling te geven. Maar tegels zijn niet alleen esthetisch mooi – ze hebben ook belangrijke praktische voordelen. Hier zijn een paar redenen waarom tegels een goede vloerbedekking voor badkamers zijn.

 

Tegels zijn gemakkelijk schoon te maken

Een van de beste eigenschappen van tegels is dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. In tegenstelling tot tapijt, dat allerlei bacteriën en vuil kan herbergen, kunnen tegels snel en gemakkelijk worden schoongeveegd, zodat je badkamer er altijd sprankelend schoon uitziet (en ook fris ruikt). Bovendien kun je, als er toch vlekken op een tegel komen, die ene tegel gewoon vervangen zonder de hele vloer te moeten slopen.

 

Tegels zijn waterbestendig (en schimmelbestendig)

Omdat badkamers van nature een vochtige omgeving zijn, is het belangrijk een vloer te kiezen die niet door vocht wordt aangetast. Tegels zijn ideaal voor badkamers omdat ze ondoordringbaar zijn voor water. Dit betekent dat ze niet kromtrekken of achteruitgaan zoals houten vloeren dat kunnen, en ze zijn ook schimmelbestendig – een groot pluspunt in vochtige omgevingen zoals badkamers.

 

Tegels zijn er in eindeloze stijlen en kleuren

Qua stijl bieden tegels eindeloze mogelijkheden. Of je nu een klassieke witte metrotegel wilt of iets creatievers en kleurrijkers, er is beslist een tegel die bij je smaak past. En omdat tegels in praktisch elk denkbaar patroon gemonteerd kunnen worden, kun je je creativiteit de vrije loop laten bij het ontwerpen van je nieuwe badkamervloer. 

 

Kies voor tegels!

Als je overweegt je badkamer een opknapbeurt te geven, zijn vloertegels een geweldige optie om te overwegen. Ze hebben tal van praktische voordelen: ze zijn gemakkelijk schoon te maken, waterbestendig en schimmelwerend en ze zijn er in eindeloos veel stijlen en kleuren, zodat je je echt van je creatieve kant kunt laten zien bij het ontwerpen van je nieuwe badkamerruimte.

https://www.regge-tegels.nl/