Pakhuis Roosendaal
Image default
Aanbiedingen

Bax Houthandel: Houten vloeren voor een mooie prijs

In Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht produceert Bax Houthandel al ruim 30 jaar haar prachtige houten vloeren. Met veel verschillende soorten houten is er bij Bax Houthandel altijd ruim keus. Een houten vloer kopen bij Bax Houthandel is dus een goed idee!

Van eiken vloer tot walnoten vloer

Het assortiment van Bax Houthandel is groot en er valt tussen veel verschillende soorten vloeren te kiezen. Door het vakwerk en de lange ervaring van Bax Houthandel zit u kwalitatief goed. Zo heeft Bax Houthandel al ruim 25 jaar ervaring met het leggen van een eiken vloer en ook in het de wat zachtere walnoten vloer. In totaal zijn er 16 verschillende houten vloeren te vinden op www.baxhouthandel.com. Maar u kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij een van de vestigingen in Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht of het hoofdkantoor in Barneveld waar Bax houthandel u goed kunt helpen met haar expertise. Ook voor elk budget is er wel een vloer te vinden, voor de eiken vloer bijvoorbeeld heeft u al 3 types waar uit gekozen kan worden. Maar dit geldt ook voor de meeste andere soorten hout, voor zowel een laag budget als een hoog budget is de perfecte vloer zo gevonden bij Bax Houthandel.

Aanbiedingen en speciale promoties

Op de website kunt u veel verschillende aanbiedingen vinden voor een nog goedkopere houten vloer. Zo betaald u nu voor een Europees eiken vloer extra rustiek met een breedte van 18cm €49.95 per vierkante meter. Waarbij er uit 12 verschillende basiskleuren kan gekozen worden, maar ook andere afwerktechnieken zijn mogelijk op de eiken vloer. Alle aanbiedingen zijn online te vinden, maar voor een persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd een van onze vestigingen bezoeken.

Zelf uw vloer leggen of het laten doen

Een houten vloer leggen is natuurlijk een heel karwei, u kunt er altijd voor kiezen om het zelf te doen met de juiste ervaring is dit ook zeker mogelijk. Als u voor een snelle installatie van uw vloer wilt gaan en zeker weten dat het kwalitatief maatwerk wordt, dan moet u het vooral door Bax Houthandel aan laten leggen. De leginstructie en kosten kunt u vinden op de website.

https://baxhouthandel.com/