Pakhuis Roosendaal
Image default
Winkelen

Benodigdheden om je voeten altijd fris te laten ruiken

Voetgeur is een veelvoorkomend probleem en kan door veel verschillende factoren worden veroorzaakt. Bacteriën die op je voeten leven, kunnen een voetgeur veroorzaken, evenals zweet dat zich ophoopt in je schoenen. Een schimmelinfectie van de huid of nagel kan er ook voor zorgen dat er nare geurtjes uit je voeten komen. Een manier om ervoor te zorgen dat je dit soort problemen niet krijgt, is door te investeren in een schoenendroger om je voeten lekker droog te houden.

Bamboe sokken

Bamboe sokken zijn gemaakt van een natuurlijk antimicrobieel materiaal. Dit betekent dat ze geur bestrijden en je voeten fris houden. Ze zijn ook gemaakt van een hernieuwbare grondstof, dus je kunt ze met een goed gevoel elke dag dragen. Bamboe sokken zijn comfortabel en ademend, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die de hele dag moeten staan ​​op het werk.

Schoenendroger

De tweede belangrijkste stap om je voeten fris te houden, is om je schoenen droog te houden en de beste manier om schoenen te drogen is met een schoenendroger. Als je ooit een paar leren schoenen ’s nachts op de grond hebt laten liggen, weet je hoe slecht ze al na één dag kunnen ruiken. Een klein beetje vocht zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels in de schoen groeien, wat leidt tot geurvorming. De beste manier om schoenen te drogen is met een schoenendroger.

Voetpoeder

Voetpoeder is een geweldig alternatief voor voet deodorant en voet geurspray. Voetpoeder helpt vocht te absorberen, waardoor je voeten droog aanvoelen. Wanneer je een nieuw paar schoenen koopt, moet je wat poeder in de schoenen strooien voordat je ze aantrekt. Dit zal helpen bij het doden van bacteriën die gedijen in vochtige omgevingen zoals schoenen. Als je zweetvoeten hebt of in warm weer leeft, heb je misschien meer nodig dan alleen een beetje voetpoeder om de geur van je voeten te verwijderen.

Anti transpirant

Anti-transpirant is een deodorant die zweten vermindert. Het bevat aluminium, dat de zweetklieren blokkeert. Je moet het ’s avonds voor het slapengaan aanbrengen, zodat je lichaam het product kan opnemen terwijl je slaapt. Je kunt ook anti transpirant aanbrengen op de voeten en oksels, evenals op je handen, ellebogen en knieën als ze overdag de neiging hebben om te zweten.

Zeepwater

Zeep en water zijn de beste manier om je voeten schoon te houden. Zeep helpt bij het verwijderen van vuil en bacteriën, de belangrijkste oorzaken van voetgeur. Door je voeten met water en zeep te wassen, blijven ze ook tussen de pedicures fris ruiken.