Verkoop je huis snel en gemakkelijk met de hulp van de makelaar in Tilburg en Breda

0 Comments

Wanneer je gaat samenwonen, moet je natuurlijk eerst je eigen woning verkopen. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. De makelaar in Tilburg en Breda helpt je bij alle vragen en je krijgt een vrijblijvend adviesgesprek met de makelaar. Daarnaast krijg je ook een gratis waardebepaling voor je woning. Wat Allereerst is het belangrijk om de waarde van jouw woning te bepalen. Het is belangrijk dat je zorgt dat kleine mankementen gerepareerd zijn. En dan? Je woning wordt te koop gezet! Kern Makelaars verzorgt de fotografie en de wervende tekst. Ook de bezichtigingen en onderhandelingen wordt door de makelaar uit Tilburg en Breda gedaan.

Jezelf veel geld en zorgen besparen doe je met de makelaar in Tilburg en Breda

Veel mensen dromen van een huis in een bepaalde stad, dorp of wijk. Wanneer je de beslissing hebt genomen hier een huis te kopen, laat je dan begeleiden door een aankoopmakelaar. De makelaar in Tilburg en Breda is aangesloten bij een groot netwerk van makelaars. Hierdoor is Kern Makelaars als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod woningen op de markt. Daarnaast weet de makelaar jou als eerste te vertellen over nieuwbouwprojecten. De makelaar in Tilburg en Breda gaat met jou het volledige aankoopproces in. Van de zoektocht in het ruim aanbod woningen tot de eerste bezichtiging tot het plaatsen van het eerste bod en van het tekenen van het koopcontract tot aan het ontvangen van de sleutels. Jezelf veel zorgen en geld besparen doe je met de makelaar in Tilburg en Breda!  

Een taxatierapport nodig? De makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief

Op veel verschillende momenten heb je een taxatierapport nodig. Bijvoorbeeld wanneer je een woning wilt gaan kopen. Een taxatierapport is namelijk noodzakelijk bij een hypotheekaanvraag. Het is belangrijk om de waarde van de woning te weten voor het aanvragen van een hypotheek. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat je een gevalideerd taxatierapport aanlevert bij deze hypotheekaanvraag. Kern Makelaars, de makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief en voert de taxatie op zeer korte termijn uit. De taxateurs zijn VastGoedCert gecertificeerd en aangesloten bij de NVM en NWWI. Andere voorbeelden voor een taxatierapport zijn WOZ-waarde, echtscheiding, belastingdienst en successierechten. Vraag het de makelaar, zij regelen het.

Tags: ,