Pakhuis Roosendaal
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: het gebied waar wordt gewerkt wordt steeds groter

Geweldig schildersbedrijf Hengelo. Het is nu eenmaal een ijzeren wet dat je als mens maar op één plaats tegelijk kunt zijn. Liedje nummer vier was Jan Klaassen de trompetter van Rob de Nijs. Jan Klaassen was trompetter in het leger van de prins, hij marcheerde van Den Helder tot Den Briel. De winter ging de zomer kwam de oorlog was voorbij, maar het leger is nooit teruggekeerd van de Mooker hei. Er volgt nu een klein grapje: je moet altijd een beetje oppassen met mensen die van Mook heten. Schildersbedrijf Hengelo.

De voltallige directie wordt eens flink in het zonnetje gezet

Schildersbedrijf Hengelo. Waarom? Het leger is nooit teruggekeerd van de Mooker hei. Ik weet niet of u ooit in Mook bent geweest. Het dorp ligt pal aan de rivier de Maas. Als je op de landkaart kijkt dan zien u en ik dat Mook aan de oostkant ligt van de rivier de Maas .De Maas vormt hier de grens tussen de provincie Brabant en de provincie Limburg. Sterker nog Mook (eigenlijk Mook en Middelaar) is het meest noordelijke dorp van de provincie Limburg. En ja, uitgerekend daar. Schildersbedrijf Hengelo.

Het feest is bijzonder geslaagd, iedereen is blij en tevreden

Schildersbedrijf Hengelo. En uitgerekend daar in de meest noordelijke punt van de provincie Limburg vond het leger van Jan Klaassen de trompetter haar Waterloo. De grenzen van maar liefst drie provincies komen hier heel dicht bij elkaar. De grenzen van de provincies Limburg, Brabant en Gelderland. Je kunt als je dat wilt snel in drie verschillende provincies komen en dan hoef je niets eens een lange afstand af te leggen. Bovendien is de Duitse grens ook zeker niet ver weg. Het hele mooie landschap in deze gastvrije streek. Schildersbedrijf Hengelo.