Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Een ongevaarlijke trap in huis

Een veilige trap in huis realiseren is van groot belang. Wanneer je bijvoorbeeld op de eerste verdieping een slaapkamer hebt, moet je regelmatig gebruik maken van de trap. Vaak moet je snel nog even iets boven halen of wil je je snel naar de eerste verdieping kunnen verplaatsen. In dat geval is het essentieel om niet uit te glijden op een gladde traptrede of de leuning misgrijpen voor meer houvast. Daarnaast wordt het belang van een veilige trap verder vergroot, als je kleine kinderen in huis hebt rondlopen. Wil jij ook een ongevaarlijke trap in huis bewerkstellingen? Lees dan snel de volgende tips van Lamiwood.

Trapspecialist Lamiwood weet alles over trappen, traponderdelen en veilige trappen. Met name voor kinderen en ouderen is het cruciaal om moeiteloos trap te kunnen lopen, omdat ouderen geregeld last hebben van mobiliteitsproblemen en kinderen niet nadenken over eventuele consequenties. Een grote tip voor ouders is daarom om hekjes met een kinderslot te installeren aan de boven- en onderkant van de trap. Daarnaast is een goede leuning op de juiste hoogte van belang om houvast te kunnen bieden bij het traplopen. Waar kinderen normaal gesproken jouw hand pakken om niet te hoeven wankelen, kunnen zij nu steun vinden bij de trapleuning. Bovendien is dit voor ouderen zeer belangrijk, omdat zij ook regelmatig om een arm vragen bij het lopen. Wees dus verzekerd van een veilige trap en zorg voor een goede, soms Gebogen trapleuning. Tot slot is het mogelijk om antislip strips te bevestigen op de traptreden, zodat je niet zomaar uit kan glijden op de trap. Kinderen en ouderen kunnen daarnaast zelf ook op speciale sokken met antislipvoetbed door het huis lopen.

Voldoet jouw trap al aan de bovenstaande wensen voor een veilige trap of zie jij nog wat leeuwen en beren op de weg? Neem dan gerust contact op met de experts van Lamiwood en bespreek jouw zorgen! Zij zullen met je meedenken over een geschikte oplossing voor een ongevaarlijke trap.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

relaxfauteuil kopen bij de specialist

CJS-Woningontruiming

Een eiken picknicktafel op maat bestellen doe je gemakkelijk bij eikenpicknicktafel.nl