Een babykamer en dan ook nog een tienerkamer

0 Comments

Pakhuisroosendaal

Baby’s, maar ook tieners, groeien ontzettend hard. Hierdoor ben je elke keer weer genoodzaakt om nieuwe spullen aan te schaffen. Je denkt alles net weer op orde te hebben en dan dient de volgende fase zich alweer aan. Zo bevindt je je geregeld in de wereld van baby’s en tieners en sta je elke keer voor een uitdaging. Hoeveel heb ik te besteden? Moet het nieuw zijn of mag het ook tweedehands? Hoe lang moet het mee gaan? En dan is er nog de vraag in welke stijl wil je het hebben.

Er leiden vele wegen naar Rome

Als je eenmaal in de baby en tiener wereld beland heb je vele opties en daarnaast ‘regeltjes’ waar je rekening mee moet houden. Toch kan je zelf bepalen wat je wel en wat je niet aanschaft. Het is ook maar net hoe kieskeurig je bent en hoe ‘goed’ en ‘perfect’ alles moet wezen. Desondanks willen we allemaal het beste voor ons kind. Om te weten of je de juiste spullen verzameld kan je informatie vragen op het consultatiebureau. Maar je kan het natuurlijk ook vragen aan vrienden, familie en kennissen die het al eerder mee hebben gemaakt. Zij kunnen je vaak nuttige en zinvolle tips geven omdat zij er al ervaring mee hebben.

 

Maak het niet te gek

Om het voor jezelf leuk te houden en het niet al te duur te maken, houd het allemaal ‘normaal’. Daarmee wordt bedoeld, werp een blik op de langere termijn en vraag je geregeld af of alle spullen echt nodig zijn. Je kunt ontzettend veel aanschaffen en vervolgens concluderen dat je de helft niet nodig hebt of gebruikt. En daarnaast zou je ook kunnen overwegen of het handig is om eerst de goedkopere spullen te kopen en later pas echt de dure spullen. En weet je.. vaak zijn kinderen blijer met eenvoudige dingen dan alle dure spullen.